pagini

luni, 7 februarie 2011

Nu am chef



Nu am chef să mai editez postări, deși peste vreo două zile iar mă apucă chestia asta. Nu e bine, nu. Pur și simplu nu! Trebuie să editez și punct! Capăt de discuție! Totuși știu că nimeni nu le va mai citi din nou.

Iarna asta, slavă cerului că se sfârșește în 21 de zile, sunt fie deprimată, fie nu vreau să mă scol din pat. Plus că într-o săptămână e Valentine's Day. Frate, noi avem Dragobetele pe 24. Ca și anul trecut, singură și fericită de Valentine's Day. Nu vreau prieten, nu vreau ieșiri, nu vreau sucuri, nu vreau prăjituri și clar nu vreau să văd cupluri. Doar să râd de ăștia cuplați de două săptămâni și îndrăgostiți. Înțeleg că-ți place mult, dar în două săptămâni ce iubire visezi? Tot ce am eu nevoie anul ăsta de Valentine's e meciul Fulham - Chelsea de la 3.

În 21 de zile începe primăvara, iar pe 1 Martie trebuie să împart din nou mărțișoare. Doamne cât le urăsc. Parcă sunt făcute special să mă înțep în fiecare an; și în fiecare an, toate mărțișoarele primite sunt aruncate într-o cutie de pe șifonier.

Tare sunt singură că postarea asta o încep pe 7 la 10:38 PM, o voi salva și o voi continua mâine. Tot mâine mi i-au din nou pe Tony și pe Ryan, tot îmi era dor de ei și tot vine și Laura cu skaterii.

Ah, tiroida! Da, am probleme cu tiroida. Când lipsa mea de calciu devine extremă simt senzația că mă strânge de gât și mă sufocă iar pentru asta trebuie să iau două linguri pe zi de un sirop infect cu cinșpe mii de vitamine.

Mă duc să mă culc. Revin mâine.

Așa, am revenit. E 2:17 PM în data de 8. Nu am avut nici un chef de fizică! La mate nu m-a apucat somnul, iar la română am răspuns. Subit, a început să-mi placă româna. La sport nu ne-a lăsat afară deși e cald și nu mai e gheață.

Nu am chef să-mi fac tema pentru mâine deși e ușoară. Plus că trebuie să-mi termin desenul. Nu am chef! Și Blogger mă tot freacă că "Salvarea automată a eșuat." .

Acum merge melodia aia Azi nu. Merge. Dar nu am chef să pun link, dar tot voi pune. Nu, voi pune clip-ul la început de postare.

Dar nu am chef de nimic! Nimic!

5 comentarii:

hei hei m-am făcut super rea yolo