pagini

duminică, 5 februarie 2012

Olimpiadă

Ieri am avut olimpiada la engleză, faza locală. Că tot nu am ce face până la trei jumate când trebuie să plec la R, am decis să scriu despre asta.

Subiectul II. La subiectul doi era un dialog între David și Susan (David vrea să-i cumpere mașina lui Susan). Întrebările lui David lipsesc. Totul a mers bine până la ultimele două răspunsuri care ar veni ceva de genul "Sper. O să încerc pentru câteva săptămâni" și "O să o fac până la urmă. Dar nu voi accepta mai puțin de £1,900".
Nu-mi venea nimic în cap. La penultimul am scris într-un final ceva de genul "O să mai ții (?) mașina pe piață?". Dar la ultimul răspuns, numai la two babanas for a pound mă gândeam. În fine, am scris ceva ceva pe-acolo.

Subiectul III. Aici aveam un text în care trebuia să completez spațiile goale cu un cuvânt dintr-o coloană. Aici a mers binișor.

Subiectul IV. Aici aveam un text în care trebuia să completez spațiile goale cu un cuvânt din capul meu. Și aici a mers binișor.

Subiectul V. Aici trebuia să completez propozițiile cu niste cuvinte pe care trebuia să le deriv (?). Cuvintele mi le dăduse ăia.

Subiectul VI. Aici trebuia să refac propozițiile, dar să aibă același sens. A fost mișto de tot.

Subiectul VII. Subiectul ăsta a fost nasol de tot. Era un text în care erau 10 cuvinte în plus sau scrise greșit. Am stat aproape o oră la el și am găsit doar 8 cuvinte.

Subiectul I. Trebuia să scriu despre un prieten (De unde downloadez așa ceva?). Trebuia să includ o poveste legată de mine și de prietenul respectiv și să explic cum a schimbat experiența asta pe prieten. Nu mai mult de 180 de cuvinte, adică 18 rânduri.
Am scris despre Mads, logic. Am scris cum că ne-am luptat să salvăm Olimpul. Ea era fiica Atenei iar eu fiica lui Apollo. Ea crease strategia. Planul mergea perfect până când unul din copiii buni de nimic al lui Dionis a fost prins în magia lui Cronos. M-am dus după Mads să-i spun și am găsit-o luptându-se cu 10 zombi. După ce i-am spus, am fugit după Zeus să-i spunem. Pe drum, m-am ales cu o sabie în piept și era să mor. Ea și-a dat "puterea sufletului ei" ca să mă salveze pe mine (adică a băgat-o în mine). Am salvat Olimpul, planul ei a mers, dar nu am mai avut cum să-i spun.
Scrisesem deja 18 rânduri, dar nu aveam încheiere așa că am scris o încheiere de două rânduri demnă de un roman de calitate și am zis că poate nu numără rândurile.
Acum, pe drum am realizat cât de toantă am fost de am scris numele lui Dionis greșit. În engleză se scrie Dionysus iar eu am scris Dyonisus.
După ce am citit-o am realizat că nu am scris cum a schimbat-o experiența pe Mads, dar am zis că o să fie suficient de inteligenți ăia care îmi corectează mie lucrarea ca să-și dea seamă în ce fel a fost schimbată Mads. A murit, ce vor mai mult?
Dacă anul trecut am fost inspirată de Harry Potter și Twilight, anul ăsta m-am inspirat din Percy Jackson (Luke Castellan e hnnnnnnng și asdfghjkl și vreau și eu unul chiar dacă a încercat să-l ucidă pe Percy și chiar dacă vrea să-i distrugă pe zei, o face doar pentru că Cronos îl controlează și îl posedă și datorită internetului știu că se omoară ca să-i salveze pe toți, dar se crede că a fost renăscut; și poate vreau un Luke Castellan pentru că Jake Abel joacă rolul lui Luke în film, dar nu sunt sigură; Mads, trebuie neapărat să mă duci la fără clanță).

Oricum, am luat 97 de puncte din 100. Nu că vreau să mă laud sau ceva de genul, dar am făcut o treabă excelentă.

2 comentarii:

  1. E bine 97 p. iar la relatare am de corectat doar " Copiii buni de nimic".. dar te sfatuiesc sa n-o utilizezi la compunerile la romana pt ca e o expresie adoptata din lb. engleza si s-ar putea la capacitate sa dai peste vreunul chitit sa nu-i placa treaba asta. In rest bravo.

    RăspundețiȘtergere

hei hei m-am făcut super rea yolo