pagini

joi, 28 aprilie 2011

Bestie a nopții



Seara târziu. În orașul cu zgârie nori, în orașul îngerilor, bestia domnește. Domnește, iar regatul ei cucerit cu o rochie neagră îi e ca o cârpă. Îi ascultă toate comenzile. Dar nu era așa.
Desigur, orașul îngerilor nu a fost niciodată calm, mereu au fost lumini orbitoare, mașini scumpe, femei ieftine și celebrități pline de mofturi; dar niciodată ca acum.
Când a călcat asfalt de Hollywood, toate privirile s-au întors înspre ea.
~*~
A mai venit una. Credeam că erau numai zvonuri în legătură cu faptul că a apărut una nouă.”
Taci din gură!”
Hmf”
Cele trei prostituate se opresc subit la auzul constant al tocurilor. Un țipăt sparge liniștea, făcând unii posibili clienți să intre înapoi în mașini, să calce pe accelerație și duși să fie. Alții se sprijină de boliduri, amuzați de cele ce se întâmplă în fața ochilor, alături de un Jack. Traficanții trag câte un foc din prafurile minunate, cele petrecute nu au nici un efect asupra lor. Pe străzile suburbiilor se trezesc mai mereu câte vreo două femei cu trupul plin de păcate să stârnească câte o bătaie, în scopul de a atrage clientelă cu bani, la rândul lor luând cele necesare. Niciunul dintre indivizi nu știau ce înseamnă a fi una dintre ele. Sinceră să fiu, nici cele trei prostituate nu știu, toate detaliile aflate doar din amintirile celor mai în vârstă.
Repetă ce ai spus” vocea ei suavă se aude prin briza ce adie domol. Îi trec fiori de plăcere pe spatele său.
Nu îmi irosesc respirația pentru o cârpă ca tine” una dintre prostituate răspunde tupeist. Prima greșeală.
Am spus să repeți!”
Iar eu am spus că n-nenorocito! Dă-mi drumul!”
După ce repeți scumpo. Dacă nu, trecem la artileria grea, și îți garantez că te vor durea toți mușchii”
Serios? Atunci arată-mi ce poți” șoptește ființa stricată. A doua greșeală.
~*~
Dimineața devreme. Soarele răsare, făcând cerul să sclipească. Orice amintire a evenimentelor întâmplate în seara precedentă par a fi doar o iluzie. Nu și pentru a noastră cățea, care a avut tupeul necesar încât să plece cu bestia acasă. A treia greșeală.
Ah! Dă-mi drumul! Acum!”
Ți-am spus că nu știi în ce te bagi”
Legată de pat, prostituata cu păr lung și blond platinum plânge și se roagă pentru orice cale de scăpare, în timp ce ea plimbă lama cuțitului pe corpul "scumpei". Din moment ce a făcut toate cele trei greșeli, nu mai ai cale de scăpare. Ți-a venit sfârșitul.
În timp ce cuțitul îi străpunge inima, blondina își dă ultima răsuflare, continuându-și ruga pentru a nu ajunge în Iad; doar avea nevoie de bani pentru droguri și țigări, nu?
Corpul a rămas neînsuflețit. Observând asta, bestia își ia rochia și tocurile de pe podea, luând arma letală și plecând.
~*~
Din acea zi blestemată, orașul îngerilor nu a mai avut moment de liniște de frica ei. Folosindu-și trupul de zeiță, atrage pe oricine și pe orice.
Locuitorii orașului o blestemă, prostituatele o urăsc, iar bărbații o iubesc. Fiecare cu ce îl doare. Dar orașul suferă. Bestia nu se lasă. Acum e teritoriul ei și nimic nu o va îndepărta.

Oare așa să fie?
~*~
Mi-a venit idea de la melodia lui Saving Abel, Stupid Girl (Only in Hollywood) .

5 comentarii:

  1. nu e prea violent pentru varsta ta:-?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba da. Dar m-am uitat la nu știu ce horror acum câteva zile și de atunci mi-a rămas asta în cap.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ai dat interdictie la postat comentarii?

    RăspundețiȘtergere
  4. Am reusit sa postez comentariul de mai sus.. dupa vreo 3 incercari esuate.Deci mai purica putin textul ca are cateva dezacorduri.. In rest ai imaginatie!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ha?! Nu. Stai să verific. Și mă apuc de corectat. Merci!

    RăspundețiȘtergere

hei hei m-am făcut super rea yolo