pagini

vineri, 1 aprilie 2011

1 Aprilie

Am scăpat cu viață! Ca de obicei, trebuie să vă povestesc ceea ce s-a întâmplat azi la școală.

Ajung la etaj, ușa deschisă. În clasă sunt Nicoleta, Cosmin și ăla din V A, Geardău sau cum s-a mai scrie numele lui. Sunt în siguranță.
Mai vin câțiva; acei câțiva se inspiră de la VIII B și pun coșul pentru sticlă pe tocul ușii. Prima oară îl primește în cap Geardău, pentru că el fiind un pic amețit de la bătaia pe care o primește zilnic de la Florea, iese din clasă și uită că (,) coșul e pe ușa. Apoi vine Bogdan cu Mihai care observă coșul; din (ne)fericire nu i-a căzut lui Bogdan în cap. După aia vine celălalt Mihai și îi admirăm ghipsul lui proaspăt pus.
La franceză decidem să nu facem nimic pentru că profa se stresează atunci când o întreabă Mihai ce a făcut în vacanță.
La religie, idea băieților e să mergem pe scară la elevi și să intrăm după profă. Suntem trădați de jumate care fug înapoi în clasă.
La chimie logic că nu ne permitem să facem nimic.
La istorie nu riscăm, pentru că proful are o pasiune să pună doi în timp ce-ți zâmbește ironic. Deci pas.
La muzică, logic că directorul întârzie. După ce îi șterg notificările Mădălinei de pe telefon (Pentru că m-am oferit voluntară și altceva nu aveam ce face.) îmi iau cartea și citesc.
La tehnologie, iarăși folosim faza cu mersul pe scări. Stăm. Se aude profa de franceză. Dorința noastră e să mergem jos. Unii fug în baie, în timp ce alții mai stau un pic pe scări. Coborâm, cel puțin încercăm, și dăm nas în nas cu directorul. Fugim în clasă. Proful își scoate pixurile și ne așezăm.
Iar acum mă duc să traduc textul ăla pentru pregătirea de la engleză de azi. Au revoir!

2 comentarii:

  1. Daca si la mine la servici se fac farse de 1 aprilie, iti dai seama...
    Postarea e scrisa bine doar "Coboram jos" cam suna a pleonasm..
    Vad ca nu mai apare numele asa ca bineinteles trebuie sa semnez desi nu cred ca mai trebuie.

    Simona

    RăspundețiȘtergere
  2. "ala" e de la 5 B :D
    Ps: ai uitat de farsa cu "avem 5 ex la franceza" facuta de mn * bineinteles ca trebuie adaugata si reactia fenomenala a lui Silviu: CAAAAAAAATTTTTTTT??? + sculat rapid de pe scaun+ fata suuuper mirata si ochi bulbucati :D

    RăspundețiȘtergere

hei hei m-am făcut super rea yolo